Budapest 2010 Bajnokság 2. forduló

Aquaworm Waterpolo 2010 - Budapesti Honvéd Sportegyesület II.         15-0

(13-0, 2-0, 0-0)

Fodor Boglárka                6

Pásztor Csanád                2

Kókány Zsófia Renáta     2

Szados Lili Anna               2

Farkas Gergő                    1

Kállay Koppány                 1

Lantos Levente                 1

Nagy arányú győzelmet arattunk ezen a mérkőzésen, viszont ezt is tudni kell a helyén kezelni!
A kérésem az volt a mérkőzés előtt, hogy minél hamarabb érjük el a 15 gólos különbséget, valamint próbáljunk meg minél több labdát szerezni a mezőnyben.
Úgy gondolom, hogy a kérés elsőrészét nagyszerűen teljesítette a csapat, hiszen a második negyedből még csak 32 másodperc telt el mire Csani megszerezte a 15. gólt.
13 darab labdaszerzésünk volt 7,5 perc alatt, az ellenfél összesen egyszer tudott eljutni kapuralövésig, ami a mi figyelmetlenségünkből adódott, hiszen már elindult mindenki felfelé támadni, de még nem volt nálunk a labda, erre az elkövetkezendő mérkőzéseken sokkal jobban oda kell figyelni.
Miután „lefújták” a mérkőzést, és már nem számolták az eredményt, néhány játékoson azt éreztem, hogy mivel már úgyse számolják, a hátralévő időben elkezdtek kicsit alibizni, nem tették úgy oda magukat mint az elején, de a félidei szünetben sikerült újra feltüzelni őket. Így ugyan pontosan nem tudom, hogy mennyi gólt szereztünk, de közel 30 gólt biztos szereztünk.
Külön öröm számomra, hogy minden mezőnyjátékosunk gólt szerzett, Lantos Levente és Van Baaren Olivér is megszerezte első góljait ebben a bajnokságban, remélem ez majd ad nekik még egy kis extra motivációt az edzéseken!
Ugyan a statisztikákba már nem került bele, de kaptunk 3 könnyedén elkerülhető gólt, ezeket a könnyű gólokat még ilyen vezetésnél sem szabad engedélyeznünk az ellenfelünknek!

Következő forduló:

2022.10.08. 17:00           Komjádi uszoda
II. KER. – Aquaworm
Ez lesz az első komolyabb megmérettetésünk a bajnokságban, ők ebben a fordulóban játszották az első mérkőzésüket, ahol legyőzték a váci csapatot 9-14-re.

HAJRÁ AQUAWORM!