Lezártuk a telet

Február utolsó hétvégéjén 5 csapatunkból 4-nek volt bajnoki fordulója.

A 4 mérkőzésből 3 győzelem született, sajnos becsúszott egy vereség is.

OB Serdülő

ASI DSE Aquaworm Waterpolo 11-14

Továbbra is  tartja jó formáját a serdülő csapat! A gyermek csapatból hiányzó magabiztosság a serdülőknél hetek óta stabilan megvan. Ez látszik is az eredményen. Jelenleg a tabella elején állunk, viszont a második helyen álló ASI-Vasas csapata eggyel kevesebb mérkőzést játszott. 

Amennyiben kitart ez a lelkesedés, morál, magabiztosság, hozzáállás akkor elérhető a cél , a bajnokság megnyerése.

OB Gyermek

ASI DSE Aquaworm Waterpolo 19-6

Ezen a meccsen siralmasan teljesítettűnk minden téren. Elől, hátul és a kapuban is!

Az ellenfél 36 lövéséből 28 ment kapura, amiből 9-et védtek a kapusaink. Az mi 32 lövésünkből 15! ment csak kapura, amiből 9-et védtek az ellenfél kapusai (60% és 60%). Ezen a mi legjobb lövőszázalékunk 33% volt, amíg az ellenfélnél 7-en lőttek ennél jobban, amiből 6-an 50% felett lőttek. Sajnos hiányzik a magabiztosság a csapatból és többen még taktikailag is felkészületlenek

Még minden csapattal játszunk a bajnokságba, de több botlás nem igen fér bele ha a kitűzött 1-2.helyet szeretné megszerezni a csapat.

BP 2008

Oxigén 2008 Aquaworm 4-13

A 2008-as csapatunk magabiztos győzelemet aratott, nagyobb összpontosítással még kapott gól nélkül is hozhattuk volna a mérkőzést.

Ebben a bajnokságban még 7 forduló lesz viszont nekünk csak 6 mérkőzésünk mivel az utolsó forduló nekünk lukas forduló. 

Jelenleg 6 ponttal és gólkülönbséggel az első helyen állunk de a BVSC és a Kópé is pontazonos velünk. Készülnünk kell mert lesznek itt még ki-ki mérkőzések.

Északkeleti 2010

Eger_gy.IV.leany Aquaworm

10-12

Aquaworm KSKDVK 13-8

Ebben a bajnokságban a tanulás és az önbizalom fejlesztése a cél. Azok akiknek ez már a második bajnoki szezonjuk itt gyakorolhatnak és önbizalmat gyűjthetnek a 2009-es bajnoksághoz, ahol teljesíteniük kell. Emellett segítenek azoknak a játék elsajátításához akik idén kezdték a vízilabdát. Mintegy példaként kell a többiek előtt járni.

A hétvégén mindenki játéklehetőséghez jutott, az egri lányok ellen egy jó kis hajtós mérkőzésen a fő szerepet a "régiek" kapták, míg a kazincbarcika ellen minden újjonc 3-4 negyedet játszott. Több játékos is gólt szerzett ami mindenképpen segít a csapat és egyén szinten is a további motivációban.

Képen az Északkeleti csapat