Országos Bajnokság 7. forduló

Gyerek győzelem, Serdülő kamaszság?

Gyermek:

Aquaworm - Százhalombatta: 14-4

(5-0, 2-2, 3-1, 4-1)A kép eltávolítva.

Gólszerzők::

 • Radics Barnabás    6
 • Siptár András    4
 • Havasi Barnabás    1
 • Bencze András    1
 • Lipcsey Péter    1
 • Hudvágner Máté    1

A meccs előtti szokásos megbeszélés után pozitiv hangulatban és igen határozottan kezdett a csapat és rögtön az elején elhúztunk 5-0 -ra. De a meccs korántsem volt lefutva az ellenfél egyáltalán nem volt gyenge csak mi tettük rendkivül jól a dolgunkat. Riska kiválóan semlegesítette az ellenfél legjobb lövőjét esélyt sem adva hogy előső meccsein dobott gólok tizedét dobja. Ugyanakkor problémát okozott a center játékos aki egész ügyesen mindkét bekkünket 2-2 hibára kényszeritette még a második negyed elejéig, De hála a kapuban ihletett állapotban védő Jászonnak aki mindkét 5 méterest hárította maradt az 5-0 az első negyedben. Második menet kicsit szorosra sikeredett mert oda vissza mentek a kontrák illetve kiállítások. A harmadik negyedre kezdett körvonalazodni hogy ezt hozni lehet de az ellenfél egy pillanatig sem engedett ki és végig próbáltak felzárkozni ezért mi is kénytelenek voltunk a csere sorunkat kevesebb ideig használni mint szerettem volna (véleményem szerint ha ezt előbb huzzuk meg vissza jöttek volna a meccsbe egyáltalán nem volt rosz az ellenfél). Végül az utolsó negyed közepe felé jött az áttörés ahol lemondtak a meccsről és egy igen szép arányú győzelmet tudhattunk magunk mögött úgy hogy mindenki vizbe szálhatott végül. 

Kiemelnék pár remek teljesítményt :

 • Radir : aki a kapu előtt folyamatos fejtörést okozott még zona védelemben is
 • Riska: Zseniális háttérmunkát végzett az ellenfél legjobb játékosán kiiktatva ezáltal
 • Zsombi: Még engem is meglepett pedig nem egyszer volt alkalmam a bekk játékát közelről látni, miután kényszerből a két bekk nem bekkelhetett (2-2 hiba már a második negyed elején) Zsombi két szenzációs labda szerzéssel mutatkozott be hátul ezáltal megoldva az egyik problémánkat ami odáig fejtörést okozott onnantól kezde center játék nem volt probléma a zóna és Zsombi párositásból adódóan.
 • Jászon: Nem szeretnék többet hozzá fűzni mint feljebb leírtam. Szenzációsakat védett.

Illetve voltak hibák is amiket rögvest kiemelnék: Rengeteg rossz pass és eladott labda a semmibe. Nem hiába kérünk mindenkit edzésen mindenkit figyeljen oda a passzolásra illetve maximálisan koncentráljon a feladatára. Ugyancsak aggasztó hogy egyesek mai napig nem értik mi a dolga egy szélsőnek...2m-es bolya??? Tudja akinek szól ;)

Összességében egy jó mecs volt amivel pont egyenlőséggel 3 csapat áll a 2ik helyen mi rosszabb golkülömbséggel a 4iken vagyunk.

Következő meccs a Sopron ellen lesz. Véleményem szerint ilyen játékkal van mit keresnünk még akkor is, hogy előző összecsapáson kegyetlenül megszórtak minket. Véleményem szerint ez egy másik csapat már.

 

Serdülő:

Aquaworm - Százhalombatta: 4-11

(1-3, 1-5, 1-0, 1-3)A kép eltávolítva.

Gólszerzők::

 • Orosz Levente    2
 • Fenyvesi Ákos    1
 • Pásztor Csege    1

Azt kell hogy mondjam hogy itt jött a hideg zuhany a kicsik meccse után. Ez a meccs merőben más volt mint az előző. Sokkal egyenlőbbek voltak az erőviszonyok és itt rögtön megjegyezném az eredmény nem tükrözi a valóságot.

Sajnos borzalmasan kezdtünk pedig mi dobtuk az első gólt büntetőből Fenyvesi Ákos révén. Hihetetlen gyorsan kaptunk 7 gólt úgy hogy egyetlen egyet sem lőttünk. A második negyed közepén 7-1 volt már nekik majd kaptunk még egy gólt ember hátrányban a negyed vége előtt 3 perccel. Nem akarok direkt kitérni mik voltak a gondok illetve problémák ezt csapaton belül megbeszéltük. Remélhetőleg ez többszőr nem fordul elő.

Viszont a második negyed vége felé bekapott gól után gyakorlatilag a 4-ik negyed végéig nem kaptunk gólt !!! Ez egy óriási fordulat volt amivel sajnos azt kell hogy mondjam nem tudtunk élni. Rengeteg kihagyott helyzet és ami még fontosabb rengeteg kihagyott ZICCER volt, egy a nullában, de volt hogy a kapus is elkószált a labda után és nem volt a kapuban csak egy bevetödő játékos, aki blokkolta a labdát a kvázi üres kapuban. Ha ezeknek a negyede bemegy a borzalmas kezdés után is egy simán hozható mecsnek kellett volna lennie. Ha csak pusztán a statisztikát nézzük borzalmas az arány. 

Nem is akarok nagyon belemenni a részletekbe csak kiemelnék három nevet :

 • Norbi: Attól függetlenül hogy nem mentek be a ziccerek, legalább megpróbálta és akart változtani a játékon betörésekkel átmozgással.
 • Bruce: Már a második olyan meccs ahol látjuk hogy akar és ha törik ha szakad csinálja amit kell és éhes a gólra.
 • Jászon: Tovább vitte az előző meccsen hozott formáját és hozta amit elvártunk tőle.

Reményeink szerint még nincs elveszve minden de ehhez be kell húzni a következő meccseket mind. Megpróbálni a lehetetlent és megverni a Balatont. Ha koncentráltan játszik a csapat és nem maradnak ki a ziccerek úgy érzem ez a csapat sokkal többre képes mint amit itt mutatott.

Következő meccs: Sopron itt kötelező nyerni ha akarunk bármit is.

Hajrá AQUAWORM !!!